PowiedzCheese

niedziela, 13 czerwca 2021

Domowy "REBLOCHON"

›
Dzisiaj wrzucam przepis na ser "Reblochon". Nazwę ujęłam w cudzysłowie, ponieważ ser Reblochon jest chroniony certyfikatem AOC od ...
czwartek, 27 maja 2021

Źródła wiedzy i inspiracji

›
Po bardzo długiej przerwie w pisaniu, wracam do dzielenia się z Wami moim doświadczeniem serowarskim, wiedzą, którą na bieżąco zdobywam i pr...
niedziela, 17 lutego 2019

Pleśniowy sernik

›
Propozycja dla osób lubiących zaskakujące połączenia. Dobra opcja też dla tych, którzy nie lubią za bardzo przesłodzonych deserów. Nie...
środa, 13 lutego 2019

Jogurt

›
Jogurt - zdrowy, lekki i łatwy w przygotowaniu. Jego szerokie zastosowania sprawia, że bez obaw możemy mieć zapas w lodówce - z pewnością...
niedziela, 10 lutego 2019

Serek śmietankowy

›
Pyszny, delikatny, aksamitny z rześką nutą na końcu - idealny do deserów i kremów. Świetny, jako baza do sosów. Ja uwielbiam go na pora...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.